sömn...lös

Fredag jobbade jag till 14.00 och det var tänkt lite smått att syster Å och Mor skulle bila upp till mig. Komma fredag och stanna till lördag. Tyvärr hade den enda dom kunde låna bil av, inte satt på vinterdäcken =( Så då fick jag inget besök. Som tur är har jag ju nyligen träffat syster, då vi var i Göteborg. Men det känns lite tråkigt emellanåt att jag sällan får besök. Mor har hälsat på mig två ggr på 7 år, sist var för 3½ år sen då jag fyllde jämnt. Har jag tur kanske iaf systerdotter kommer till jul om det går för alla mediciner mm.
 
Men jag har fått ha min guldklimp fredag till idag. Men hon är otroligt go detta lilla underbara barnbarn. Igår var vi en sväng till kollegan som fått kattungar och det var dags att skicka dem till nya hem...10 veckor var dom redan och jag har säkert i 5 veckor tänkt komma och titta på de små liven.
 
Jag har inga planer på att skaffa mig ytterligare små liv =) men de är ju så gudomligt söta. Sen deras och Nemis reaktioner på varandra var ju så gulligt. Nemi tittade storögt på de små varelserna, försökte nå dem med händerna och då hon ljudade och smällde med fötterna mot golvet då hon låg på mage fascinerade kissarna som blev både lite rädda och nyfikna =) Men hon nådde dem aldrig.
En av de små busfröna passade på att göra sina behov (nr 2) under kaminen bland veden =) typiskt! haha.
 
 
Den skyldige =D
Kan man bli arg då?? För söt..
 
 
syskon
 
Jag har alltid älskat trefärgade kissar, så det är bra tur att alla sötnosar var tingade. jag smälter, så söta.
 
 

Gula är ju inte heller fel =) så goa små ullbollar
 
 
Nemi och kissarna
 

Så himla gulliga =D <3
 
 

Nyfikenheten tog överhand å så luktade den lilla missen på Nemis hand.
 
 
Kan det bli sötare?
 
Tog med lite mat till Nemi dit, men hon var för upptagen då jag skulle ge henne, så hon smakade bara lite ur flaskan. Sen att äta i ny miljö är inte helt optimalt. Så då bidde det ingen mat.
 
Vi stannade inte så länge utan begav oss efter en stund.
 
Men på hemvägen var hon inte nöjd, ledsen tjej och ville inte alls åka vagn. Sen gick vi efter den slingrande vägen som inte hade några lysen så hon såg mig knappt, vilket kan ha gjort att det kändes läskigt.
Tyvärr orkar jag ju inte bära henne, annars hade hon fått komma upp, men nu gick inte det. men det var 15-20 min hem, så väl hemma fick hon komma ur vagnen å då var hon glad och nöjd men trött. Så vi la oss en stund å myste, då sov hon 30-40 min.
 
Vilket gjorde att jag å sambo hann stoppa i oss lite mat =)
 
Hon vaknade och vi pratade och hon har börjat hoppa mkt nu, upp å ner för att träna benen =)
Sen tog vi oss ett bad, mamma M hade frågat om vi kunde göra detta och självklart myste vi med ett bad. Hon älskar verkligen vatten. Därefter på med pyjamas och så mat.
Sen var det en trött tjej, la henne i spjälsängen och efter en stund sov hon så för natten från 19.30
 
Själv satt jag å sambo och såg lite film och Idol. Martin var superbra som vanligt.
 
Jag har ju möblerat om så jag å Nemi sover i gästrummet nu när hon sover hos oss. Sambon snarkar så infernaliskt att jag får inte en blund i ögonen.
Men jag gick och la mig runt 22.15 och jag tror man automatiskt kopplar in höres sensorer på hennes ljud.
 
Hon sov jättebra ända fram till 04.00 men jag sov med öronen öppna och vaknade flera ggr. Många ggr för att hon är så tyst, att jag får ångest och tror det värsta hänt. Typ att hon inte andas... Det var jätte mkt om plötslig spädbarnsdöd då jag fick sonen, även då sov jag på helspänn under det första året. Men hade hans säng tätt intill min. Det är som om det sitter fast i minnescellerna, rädslan att ngt ska hända.
 
Men förutom det så sov jag bättre då inte sambon också snarkar mig i örat. Då hon fått mat 04.00 somnade hon strax om igen och vi sov båda till 08.00. Jag vaknade en kort stund före henne och låg och lyssnade på henne då hon vaknade, då hon började röra sig och prata för sig själv. Sen sa jag god morgon åt henne och hon lyfte huvudet ovanför spjälskyddet och skrattade. Kan man börja morgonen på ett mysigare sätt? tror inte det. Hon är så otroligt underbar, ja, jag vet att farmors skapet inte gör mig så objektiv, men varför skulle jag vara det. Älskar denna lilla fina unge, mitt barnbarn.
 
Inatt har det snöat, så vi har väl fått ca 1dm snö. Snötäcket är vitt och vackert och träden är vackra i sin snöskrud. Nästan så man får lust att börja fixa med juldekorationerna snart =D
Solen skiner tom och snön dalar så sakta ner på marken igen. Tror jag ska gå en promenad med Nemi då hon vaknar igen.
 
 
 Bjuder på en Mango i skåpet. Han e go han också, vår kelgris.
 
 
 Å min älskling som är finast av de alla
 
Min egen Chanti
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0