Resa ragg

Idag är det inte så lysande väder, snarare tvärtom. Blötsnön faller obarmhärtigt ner från himlen, var ut och gick men det var så trist och jag blev fort blöt så idag blev det en kort runda.
 
Nemi har varit här både igår och idag, hon är så go den lilla. När hon gör ngt hon inte får.. å vet om att detta får hon inte göra, blir hon alldeles till sig, tjuter och ska krypa iväg så fort hennes små ben bär henne =) när man kommer mot henne.
 
Hon älskar babblarna https://www.youtube.com/watch?v=QZO_bTlKII8
Hon diggar, viftar å klappar med händerna, gungar med kroppen... Hon är för skön.
Mormor ska visst virka babblarna till henne, tror att hon blir jätteglad då.
Vi kanske köper en cd skiva åt henne då vi nu åker neråt.
 
 
Socker dieten är tuff, jag börjar lessna, så det är bara att bita ihop. Men livet känns lite trist och grått utan det där goda. =/
På onsdag ska vi åka neråt kusten. Ska till sjukgymnasten på ortopeden och prata och visa min axel, vilka framsteg jag gör.
Sen åker vi till Mor, hon fyller 84 imorgon tisdag så då får vi synda lite med tårta =D men bara lite.
Det går ju otroligt trögt med vikten, så det behövs nog inte så mkt socker förrän det går upp igen... suck.
Möjligen blir vi några som går ut och äter fredag, Nemi har fått ny klänning =) av Farmor. Och så hoppas vi, håller tummar och tår att systerdotter orkar, för hon fyller ju den 9/4 på lördag. (hennes förslag att gå ut)

 
Nu har jag handlat två klänningar på tradera, den ena får hon ha på fredag, passar henne nu. Den andra är en sommardröm till vår prinsessa, så himla fin. Hon kommer blir som en sockertopp. Men nackdelen är att man kanske inte vill att hon äter tårta med den... men vi får köpa en stor haklapp som hon får ta på vid själva tårtfikat.

 
Har rensat lite i garderoben, så det blir en säck till röda korset. Samt att vi säljer barnvagnen nu, för att köpa en lättare sittvagn. Den dom har nu är lite tung att lyfta i och ur bilen, och upp å ner i trappen. Så nu har vi beställt en enklare modell.
 
 
Blocket, det är inte längre helt enkelt att kunna sätta in en annons där. Vi tänkte sälja några av de saker som nu Nemi växt ur, men får väl lägga in det under bloppisen här istället.
Men blocket vill tjäna pengar genom att vara petig, tyvärr gör det iaf mig både sur och frustrerad.
 
 
Idag hade den som städar i hyreshuset där barnen bor våldat med barnvagnen. Rent jävligt. Husen har inget barnvagnsförråd och M orkar inte släpa vagnen upp för trappan varje dag och det är svårt att lämna Nemi ensam.
Så här hittade M vagnen imorse. Dock inget som gått sönder, men himla dålig stil.
 
 
 
 
Dom är den enda barnfamilj som bor där, så det är upprörande hur folk beter sig.
Kommer att anmäla detta till Arjeploghus.
 
 
 
 
 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0