Mera Sommarögonblick

Sista semesterveckan...å lite ångest att återvända till vardagen igen.
 
Idag tog jag vara på dagen, skulle behövt städa här hemma men Malin hade skickat mess att hon hade 39 grader i feber, och om jag kunde ta lillan? Och självklart vill jag umgås med min älsklingstjej.
 
Så jag packade picknick mat och cyklade för att hämta mitt lilla troll. Sen bar det iväg på cykel till stugan, där vi stannade hela dagen.
 
Så idag har vi njutit väder och bara myst tillsammans. Sambon kom senare på en trim runda, så vi följdes åt hem.
 
 
 
Blommorna var i strålande prakt
 
Vi har undersökt stenarna
 
 
 
Sommaren har varit fantastisk. Besök av systerdotter till midsommar, av bror och syster första semester veckan, resor tur och retur till kusten, till Luleå och Skeå både av enbart nöje och för att skjutsa barnen till Luleå och sen hämta hem dem igen. =)
 
Jag gav mig på ett home styling projekt då barnen var iväg.
Så jag röjde och städade hela deras lägenhet, tvättade upp all tvätt och lite till. fixade i något skåp och rensade förråd. Sen var jag ju som hastigast till IKEA där jag så skulle köpa ett vitrinskåp...
 
såg ut så här:
 
DVS det avlånga vägghängda i furufärg då jag tänkt måla det svart...
 
Men kom hem och då sambon satte ihop vitrinskåpet var det en hylla!!
 
Blev ändå fint =)
 
Köpte även skåpdörrar till deras ikea hylla och jag köpte hyllor, konsoller och sen målade jag om deras bokhylla och vitrinskåp till svart med röda detaljer. Ursäkta dålig bildkvalitet. =(
 
 
 
 

Sen gjorde jag även om lite i Nemis rum.
 
Köpte en masonitskiva som jag kapade i våg på mitten. Ena biten tapetserade jag och målade den andra. Målade och tapetserade en bänk samt en lite extra hylla.
Möblerade om lite och vips blev rummet som nytt.
 

Bänk
 
 
 
överdelen
 
 
Nedredelen och den lilla vita hyllan mitt emellan.
Solen lyste in så starkt att det var svårt att få en bra bild. Men tapetserade bänk och nedredelen lika för att de skulle gå ihop. satte även fast några utklippta bilder av tapeten på den övre delen.
 

Men, sommaren skulle även innehålla ny altan och inbyggd katt inhägnad? Men nää, vi hann inte med detta i år pga trädet som föll över gäststugan, så blev det i stugan som fixet blev denna sommar. Det får bli nästa sommar projekt.
 
 
Så, sommaren drog iväg riktigt raskt, och som det brukar vara så kunde jag fortsatt vara ledig några veckor till =D
 
Träning mina vänner. Idag hann jag inte träna min timme innan jag hämtade Nemi, så när hon sov idag gjorde jag mitt träningspass ute i stugan. Helt magiskt att träna ute med utsikt som fyller hela själen.
Förutom den träningen har jag och sambon (som varit flitig tränare på cykel denna sommar) gått vaukarundan både igår och idag så stegmätaren ligger nu i snitt på 17-19000 steg per dag och rekommenderat ska man komma upp till 10-11000 om dagen. Så det går strålande.
 
Utsikt vid träningen..
 
 
Nu sängen
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0