Då två blev 6

Då var det så dags, fredag kväll 3/12 var kissen min orolig och jag anade att det nu inte var långt kvar till att föda små kattungar.  Men gick och la mig och Nella (Nigella) skulle bädda runt mig, trampade med tassarna och bökade under täcket mitt. Inte ville hon vara i lådan vi gjort iordning.

Lördag morgon 03.30 vaknade jag att hon skrek till och själv for jag upp ur sängen då hon födde fram den första kattungen, oj. Lyfte över både kattungen och Nella till bolådan och satt sen med henne under hela förlossningen som tog ca 2 tim, då hon födde den sista ungen kl: 06.35 Det blev totalt fyra små ungar, som är bedårande.


Allt gick bra, Nella var duktig och gjorde som hon skulle, jag hjälpte henne att torka ungarna då hon åt upp efterbörden men i stort klarade hon allt själv.
Därefter blev det lite sporadiskt slummer, och turligt nog var det ju just lördag. Så det blev en chill typ zombie liknande, inte göra någonting dag då jag tittade till kissarna mest hela tiden för att hålla koll.


Kissarna är definitivt renrasiga och eftersom Nella enbart haft en okastrerad hankatt i sin närhet där hon bodde så är det troligt att den kissen är fadern till dessa små.

Tyvärr är mitt största problem att jag inte når förra ägaren av min katt och ägaren till hankatten för att få en underskrift för faderskapet :-(

Dock har jag pratat med Sverak och gjort en skrivelse till styrelsen där, så nu är det bara att vänta och se. Hade ju varit enklast att få underskriften, men då säljaren gått under jord är det ett dilemma.


Har tagit semester denna veckan, vilket är himla tur. Varför kanske frågan blir. -Jo, min katt är lite orolig nattetid, vilket innebär att jag inte får sova så mkt. Så trots min tanke att passa på att städa mm, har fallit i sank. :-) Har umgåtts med Nemi och Malin och har sen inte kommit igång med den långa lista av alla saker jag har att göra.

 

Har upptäckt att Nemi, då hon gör ngt som hon inte ska/får göra sätter hon huvudet på sned plutar med munnen och vill ge en puss som plåster för det "otyg" hon gjort. Jag kan inte annat än skratta och pussas med vår fina lilla älskling.

Underbart med barn.

Nigella

Bilder på små missar kommer sen, då de blivit något större.

 

 

Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0