December snurr

Oj vad tiden under dec går fort. Jag har köpt det mesta av julklapparna, som jag tänkt mig...men brukar alltid få lite ångest innan julafton ändå :-)
 
Slog in de flesta klapparna i förrgår, och då kändes det som massor. Och idag när svärfar tittade förbi sa han -ja, barn i Nemis ålder kan ju leka med en kartong, varför ge en massa saker? Ja, det kan man ju grunna på. :-) Det är ju bara så ruskigt roligt att ge min lilla älskling klappar, och jag erkänner att min kärlek gör att jag överdriver...en aning :-)
 
Men även andra runt i kring vill ju kanske också ha en klapp. Jag och sambon köpte ju en crosstrainer, som julklapp åt oss. Men visst blev det två små också :-D he he.
Mor kommer ju, så då blir det klapp även till mammsen, barnen kommer med Nemi så inte bara Nemi får utan även dom och svärfar.
 
Idag visade jag svärfar digitalvågen jag beställde för att väga kattungarna =D den tyckte han var så fin att han ville ha en sån, men det får han då köpa själv. Hans klappar är redan inslagna och jag får inget av honom i år. "Vi" fick ju överta hans bil, HYUNDAI TUCSON. men det är ju lixom sambon som "fått" den, sen får jag väl köra den, men det är ju inte samma som att äga. Så i mina ögon fick sambon en bil och jag blev då utan! (klapp alltså)
 
Kissarna växer och mår bra. Vi får börja tänka på ny förvaring, då boet de nu sover i börjar bli för liten. De vill ju snart ut och upptäcka livet, de börjar väl öppna ögonen nu så smått.
 
Jag har haft fantastisk tur, får registrera kattungarna utan underskrift då förra ägaren och säljaren inte går att få tag i. Men jag måste skicka in DNA prov på både kattungar och från hanen, som uppfödaren trodde hon kunde hjälpa mig med. Men det är ju massor av jobb för att få allt att fungera. Men det är iaf en bit på väg.
 
Jag står ju i kö för att få köpa en Neva masquerade som är en ”maskad” sibirisk katt. Men troligen så blev det en kull med två hanar och endast en hona, och då blir jag utan denna gång. Så det vart kanske ödet som spelade in, att min kisse fick ungar och den ras jag tänkte mig blir lite senare. Kanske sparar jag en av denna kull? Men en Neva ska jag köpa vilket fall som helst, så småningom :-)
 
Kattungarna ökar i vikt som de ska, blir ca 10 gram + varje dag. Och det är normalt. Nu börjar man ana att två av dom kommer få Nellas mörka öron, de andra två är helt vita ännu, den ena kan vara lite åt blå hållet som sin far.
Det som är jobbigt är ju att Nella kommer upp till mig i sängen med små kissarna, hon vill dela med sig av sitt föräldraskap :-) å min sömn störs och ett resultat av att jag måste flytta tillbaka kattungarna så där 5-7 ggr/per natt är att jag som i morse vaknade med spänningshuvudvärk :-/
Fick messa jobbet att jag måste komma senare. Det är lite slitsamt, förstås.
 
 
Åker troligen ner till kusten den 22/12 för att handla lite, hälsa på släkten och hämta Mor då som ska följa med hit till mig.
 
 
Fortsatt god December, idag firade vi Lucia på jobbet och fikade pepparkakor. Har dock ingen Lucia sett idag.
 
Nu zzzzzzzzzzz
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0