Lyx loppis

Jag gled fram mitt bland de rika och välbärgade, jag var en av dessa, eller inte. Men jag smög dit min blå supersnygga skinnjacka bland det andra som hängde på ett jackställ och som jag länge försökt sälja på olika loppisar och nät sajter.
Jag hade ett lägsta pris, därför hade den inte blivit såld, antar jag. Eller efteråt förstod jag att jag inte funnit den rätta köparen.
 
Min snygga blå skinnjacka såldes nu på en lyx "loppis" aktion och jag fick 5000 kr för den... vad var mitt minimum pris undrar ni kanske, jo 500 för jag hade köpt jackan för 3000 kr.
 
Jag hade gärna kränkt lite annat jag hade med mig, men vågade inte riktigt då jag var rädd att bli upptäckt, dvs jag hade egentligen inte rätt att hänga mina kläder inne på "lyx" avdelningen. Men genom att jag faktiskt klätt upp mig och hade de förbaskade skorna med en klack som gjorde att det såg bäst ut om jag bara stod stilla :-) så gick det inte så snabbt.
 
Det är vad jag kommer ihåg av morgonens dröm, och ibland är det så detaljerat i drömmen att jag undrar om det hänt i ett tidigare liv eller kommer att hända eller om hjärnan är så full av fantasier?? :-D
 
Men egentligen, kanske det inte hade varit så dumt... Med en "loppis"/Aktion med det man har som är av bra kvalitet, snyggt mm. Idag säljer man kläder mm som kanske är använt en-två ggr av Nemi, så det är ju som nytt. Har man då betalat 300 kr för en tröja, så är det lite surt då andrahandsvärdet är så dåligt som det är idag om man ska sälja något. Ingen vill betala, det ska helst vara gratis? :-/
 
 
Kissarna är bedårande söta, idag fick Nemi träffa dom för första gången. Vi satt och tittade på dom, helt tysta och Nemi var jätteduktig.
 
Nemi har varit här mellan 12-17 idag och lekt och myst, finaste tjejen :-) Ska få låna trollungen imorgon också då mamma M har tvättstugan.
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0