påse eller kartong kisse

Känns som det inte händer så mkt just nu.
Jobbar och ser fram emot en operation som jag hoppas ska göra mig hel igen.

Jag är fortfarande utan katt och saknar min Chanti. Hon är i mina tankar dagligen min älskling och mina ögon fylls av tårar emellanåt när sorgen blir lite övermäktig.
 
Även min katt gillar att hoppa in i kartonger, men även i påsar.
https://www.youtube.com/watch?v=9rDCdqeTD0o#t=23
 
 
 Här som liten kisse.
JulMYS
 
 Mango gillar också kartonger =)
 
Så fina tillsammans.
 

Nemi utvecklas och är fortfarande en väldigt glad liten tjej.
Jag blir alltid så himla glad att träffa henne, umgås med henne, leka med henne eller förundrat titta på henne då hon sover vid min sida. Värdens finaste lilla go tjej.
 
8 månader nu, och det märks att hon inte vill att man lämnar henne. Hon vet bestämt att hon vill ha oss alla tre inom synhåll, helst.
Sover lite mer oroligt och inte helt lätt att lyfta henne till hennes säng utan att hon vaknar. Men det är viktigt, eftersom hon inte somnar i spjälsängen, så måste vi lyfta över henne annars ramlar hon om hon vaknar. Hon är snabb och orädd, så hon har ju ramlat några ggr från mamma & pappas säng.
 
Hon kryper snabbt och nu står hon utan att hålla i sig under någon sekund och ibland längre. Men däremellan kan hon vara väldigt ostadig, ofta då hon är trött och då kan hon ramla sittandes. Så det är viktigt att vara med henne och ha koll på henne så inget tråkigt händer. Hon är väldigt nyfiken då hon är här och tycker om att vara med då jag lagar mat, tvättar eller städar.
Hon har en förkärlek till att riva ut mina tidningar, hela tiden. Jag har tre högar med tidningar vid soffan å dessa åker ut varje gång på golvet, nu börjar en del bli väldigt skrövliga =)
 
 
Sötnosen min.
Står ju nästan helt själv...jättelänge...ich =) Iaf på GOD väg.
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0