Imponerad

Bara ett kort litet inlägg. Jag är inte ett dugg intresserad av sport, det vet alla som känner mig =) Men i år kan jag ändå tycka om att titta på mästarnas mästare. Va! Jo, säkert.
Sen brukar jag väl inte ha ngn favorit i dessa program och jag har tittat på det sporadiskt, förr. Nu är det så att jag måste erkänna, jag har fastnat i årets program. Varför kan man ju undra. Jo, Peter Foppa Forsberg.
 
Han har ju vuxit till sig och blivit riktigt snygg denna hockeystjärna. Hans ögon är fantastiska =) Så nu har jag sett alla avsnitt och väntade på hans dag.
 
Då jag såg programmet med 42-årige Peter Forsbergs långa och enormt framgångsrika hockeykarriär, smälte jag av ren beundran.

Programmet ägnades också med det kämpiga slutet för en stor hockey spelares karriär .

Efter otaliga skador och misslyckade operationer tvingades hockeylegendaren tillslut ge upp sin karriär mycket tidigare än han hoppats på, något han meddelade under en tårfylld presskonferens 2011.

Jag fick en klump i halsen, det var rörande och känslofyllt.

I programmet berättar han om känslorna, och när hans avskedstal från Denver och bilder från karriären visas upp blir Foppa märkbart tagen och ögonen blir glansiga.

– Jag hade försökt med 118 operationer kändes det som och jag fick inte ordning på det, säger Peter Forsberg i programmet och fortsätter:

– Avskedet från hockeyn, lite känslofyllt att sitta och se det. Det var ju slutet, det var ju den sista dagen som jag spelade hockey.

Han har haft en lång karriär och sen sitter Hanna Marklund (deltagare i programmet) och tycker han fick för mkt tid, mer än övriga. Och! Det är ju för Foppa iaf jag sitter och ser programmet, håller tummarna att det är han som vinner Mästarnas mästare.

 

Ja, nu har jag avslöjat detta =)

 

 
Peter Forsberg
 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0