Polis business

I Onsdags var vi en sväng med svärfar till Arvidsjaur och Malin var in till polisen och fick göra sig ett nytt id kort. Hon har ju varit gift med sonen nu 1år, 1 mån och 10 dagar =) och fortfarande gick hon omkring med sitt gamla Id kort med sitt flicknamn =) Så det blev helt enkelt lite Polis business.
 
Men besöket gick snabbt och smärtfritt. Lilla Nemi hittade en låda med bilar i receptionen och det är gott med metall. Undrar om hon var en glad get i sitt förra liv? Och då åt hon plåtburkar och plast för det älskar hon att suga och tugga på idag.
 
Därifrån åkte vi till Ugglan varuhuset. Där hade de stylat om i butiken, men vet inte om jag tyckte det blev bättre? Iaf köpte vi en tavla där för 23 kr, för att sätta fast Mors sydda uggla på. Några krokar, lite smålådor att sätta små saker i för hemmet (sonens) och en ny potta som ska vara hos mig för lillan.
 
Sen blev vi bjudna på fika av svärfar. Tog en varm macka med kycklingröra... stod lixom inte vad som var i den, Men röran var gul som solen, av curryn (å jag gillar inte curry ngt vidare) Men jag åt upp den med lite sallad till för att jag var hungrig. Satte då igång magen också, då jag inga laktos tabletter hade med mig =) hmm.
 
 
Vidare till Dollarstore och lillan är fantastiskt snäll. Hon accepterar att man lyfter i och ur henne, upp och ner i vagnen =) Svärfar däremot tyckte inte det var så kul att hantera vagnen in och ut i bilen.
Barnstolen var lätt att fästa, så den var inga problem. Det enda är ju att jag vill ha en lite bättre lutning för henne så hon kan sova i den. Så jag fixade så vi kunde luta henne lite mer på hemvägen med hjälp av tre inköpta packtejp =)
 
Ok, nu har jag beställt en kil till bilbarnstolen så det blir säkert och enklare att luta den åt henne.
 
Det var ok väder och vi stannade även till lite utanför Arvidsjaur i en souvenir affär. Där hade min sambo med svärfar och svärmor stannat en gång i tiden då sambon var tonåring å de hade blivit de första att inviga deras bastu, he he.
Svärfar handlade dock en present, han ska ju på kalas snart.
 
 
Under helgen har vi så haft vintermarknaden. Tyvärr med mkt få knallar då 9 st lämnat återbud. Synd. För vädret har varit kanon fint, så det hade varit trevligt med fler stånd.
 
Ja, jag kryper till korset å erkänner mig skyldig. Kunde inte stå emot, så det blev en fylld munk till fikat på fredag. Dock ska erkännas, det var för sött. Blev lite äckligt, underligt hur fort det ändå går då man skärper sig några dagar. Så var det värt det? NEJ!
 
 
 Nemi fick klappa renen som de körde släde med. 20 kr runt parkeringsplatsen kostade det. Renen var van folk och Nemi bara älskade den. hon ville inte sluta klappa.
 
 
 
 
 
 
 
 
Skojigt mamma... älskar renen...
 
Idag söndag har lill trollet varit hos mig och sambon. Sambon får ta alla lyft mm, så nu har han och Nemi blivit bundisar =)
 
Idag fick hon då gå ut och prova snön, hon var lyrisk. Skulle äta upp den, ha ha. Hon har det hon gör om hon ska äta upp allt.
Hittade ju en sten på marken, å genast skulle den också in i mun...hon e för söt.
 
 
 
 
 
 
 
Bjuder även er på en bild av Brigitte Bardot look a like =)
 
Vår egen stjärna, Nemi
 
 
Vackert väder har helgen bjudit på, så vi har promenerat ute i friska luften.
 
 
 
 
 
 
Systerdotter har nu påbörjat vandringen upp för Kebnekajse, ja inte bokstavligen. Men hon tränar i korridoren och en vacker dag så går hon själv igen. Håller alltid tummarna och ber till Universum om framgång till livet för henne. Så snart jag kan köra så ska vi besöka henne.
 
 
Mello!
Frans vann, Jippi. Behövde inte ens rösta, det gjorde alla andra som höll med mig, så jag sparade säker 9 kr =)
 
Dock tyckte jag att årets musik var väldigt bra i stort sett. Skulle väl välja bort 3 st direkt, men annars var det skaplig musik som vi säkert får höra på radion en hel del. Ace Wilder, Lisa Ajax och Viktoria var mkt bra, Panetos låt var svängig likaså David Lindgren. Men det var en som i mina öron var bäst, fastnade direkt utan ngn förväntan kände jag det direkt. Frans låt =)
 
Bäst under Mello har varit Jonas Gardell, oj vad jag har skrattat =) Mitt liv förlängdes säker med en vecka efter hans uppträdande...men snälla...Dramaten, fy vad urk... Det var ju sjukt trist. Men ok, lite finkultur in i stugorna blev det tydligen.
 
Kyrkis med M och Nemi imorgon. 
 
 
 
Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0