Bildbombar

Uppdatering av allt som sker kring kissarna är kanske intressant?
Jag fick hjälp av uppfödaren A-L /Torparkatten att få hem för att skicka in DNA prov för att få ett faderskaps bevis på att den hane jag tror är pappan, då verkligen är fadern till mina små pälsklingar :-)
Det blev ju 3 hanar och en hona av kullen som Nigella, kallad Nella fick.
 
 
Jag fick topsa varje kattunge med två dubbelsidiga tops, så fyra prover per katt. Detta var inte kissungarna så glada för, de tyckte att matte var extra jobbig :-) Sen fick jag ta om proven på två, då jag insåg att de troligen hade nyätit...vilket de inte skulle få göra.
 
 
Men tog alla prover och tejpade dessa på rätt papper och skickade iväg dessa till USA, pris 2020:-
Så nu hoppas jag Universum att du står på min sida och jag kan registrera kulle som renrasiga små Balineser.
 
 
Jag skickade även in förslag på Stamnamn, det behöver man ha om man ska ha fler kattkullar. Och jag har ju så smått tänkt köpa mig ännu en katt. En Neva masquerade  som är en intelligent och nyfiken ras som med glädje följer sin familj i hälarna samtidigt som de gärna "pratar". Så Nella pratar en hel del, så det blir massor av katt diskussioner :-)
 
Tanken var att köpa den nu då uppfödaren fick kattungar, men hon fick ingen hona :-( Men i nuläget var det nog tur, då vi har hemmet fullt med små pälsklingar.
 
 
Iaf, så strulade det ju med inskicket av stamnamn, fick tillbaka det och det skulle skickas till kattklubben först (gud vad jag får lära den långa vägen) och sen när denna skrivit på skickar dom den vidare till Sverak. Nu kontaktade klubben mig...Jag hade glömt betala årsavgiften för 2017...men Ååååh. Så in med pengar och skicka kvitto, så snart-ca 2-3 veckor får jag vänta ytterligare på svar och så väntar jag på svar av USA och DNA proverna. Alltid i väntans tider, känns det som.
 
 
 
De växer fint och nu äter alla fast föda, så då växer de ännu fortare :-)
Jag valde att döpa min första kull efter den första katt långfilm som W.Disney gjorde 1970 (jag var då 8 år) och som berörde mig massor då den dök upp på film. The Aristocats. Filmen kretsar kring en familj av aristokratiska katter, och hur en livfull hus/bond katt O´Maly från förorten hjälper dem. Dock fanns inga fina namn till min Hona, så det blev ett blandnamn.
 
 
Här får ni dagens bilder:
 
Toulouse
Hane
 
 
 
 

Honan, Mai Pearl
 
 
 
 
Hane, Shun Gon
 
 
 
 
 
Hane, O´Maly
 
 
 
 
 
 
Busar med ett dammkorn :-D
 
 
 
 
 
Det var alla mina små pälsklingar :-)
 
Men idag har jag även haft besök av en arbetskompis till sambon som också tog massor av bilder av bustrollen, förhoppningsvis lyckades han få med dom på bild.
 
 
Förutom kissarna har jag varit hemma för magen har krånglat och jag har inte mått ngt vidare. Men just nu känns det bättre och hoppas återvända till jobbet imorgon.
 
 
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre

Kommentarer
Postat av: Vickan

Tycker att Dutchess som mamman heter i Aristocats är väldigt fin. Tänkte döpa min katthona till det först men namnet Na'Vi dök upp när jag hämtade henne :)

Svar: Dutchess kändes inte som hennes namn, så mai Pearl blev det :-) kallar henne för pearli egentligen. Hon är en sötnos och kommer bli en vacker kisse.
Efva

2017-01-20 @ 21:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0