Framåt

Ja, nu ska livet till att förändras igen, vilket känns positivt på många sätt och tråkigt på andra. Jag ska vidare efter att jag sagt upp mig från jobbet i augusti och det är ju alltid läskigt.
Men pga dålig arbetsmiljö och kommunikation så blev stressen genom ständiga migränanfall för övermäktig.

Men även annat har hänt som gjorde att bägaren rann över. Arjeplog är på många sätt en fin kommun och många fina människor finns här. Tyvärr finns det ju en portion av andra sidor också, som egentligen påverkar livet och måendet mer för oss just detta år.
 
Men sen är ju sträckan från beslut till handling också en resa som påverkar oss allihopa. På både ont och kanske gott? Det är mkt i huvudet och jag är inte alltid pedagogisk i min nuvarande situation. Trots att jag vet att detta är tufft för flera så känner jag mig emellanåt frustrerad och det gör mig otålig.
 
Jag kommer sakna flera stycken i Arjeplog och jag kommer sakna denna vackra kommun, dock kanske inte hur kommunen sköts... men det e ju ngt annat.
Jag har ju alltid tyckt en massa och ibland kan det ju bli för mkt för andra...mitt tyckande och mina åsikter. Jag kan inte göra allt själv och ibland tycker jag kanske att dom som kan borde... ja, ni vet. Jag är ju en person med många åsikter, jag vill att det ska hända ngt, jag tycker om då det fungerar och hjulen snurrar.
Stiltje är jag ju lite allergisk mot och därför är det nog tur att jag jordar mig med lite yoga :-)
 
I Luleå finns det mkt mer att välja på än här i Arjeplog.
Saker som jag längtar till är ju yoga grupper, både få gå på själv och leda.
Zumban... tänk vad roligt det var då vi hade Rebecca här i Arjeplog som körde Zumba så vi blev alldeles svettiga och saliga, och vad vi brände kalorier :-)
Bio, här går det ju en film då och då men där finns det lixom hela tiden.
Jag vet inte om det finns uteställen med dans i Luleå längre, men oj vad jag saknar dans :-)
Shopping, tänk att få gå på REA och känna och klämma på kläder..det e kul. Å barnkläder till barnbarnet Nemi-inte att förglömma.
Fler arbetsplatser att välja på. Nu har jag jobbat med SRB Merchandiser, sedan jag slutade mitt jobb och det är ett kul jobb. Dock kan jag bli lite irriterad då jag måste börja morgonen med att städa undan alla dricker som har ställts framför min hylla... suck.
 
Nu fortsätter jag att finna balansen med att städa bland alla mina sparade papper... puh.
Nya möbler hade varit trevligt, kanske nya tapeter... drömmer mig bort.
 
 
Over and out!
 

 

 

 Be healthy, keep up, and be youMer Kärlek i varje steg – frid och tillit till ditt inre
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0