på djupet

Tiden tickar på och livet bara rullar på. Inte så mkt gupp på färden, utan ganska stabilt känslomässigt.
 
Jag var den 15 juni och tog en "hotstone" massage. vad  babblar hon nu om, kanske du tänker.
Och VAD är det för ngt?? Hotstone-massage är en behandling där terapeuten, som i mitt fall heter Cecilia Riström, massageterapeut använder sig av varma lavastenar och aromaoljor. Hot stone massage ger en känsla av totalt välbefinnande, efteråt men kan vara lite smärtsam på de ställen det sitter "fast" i ens djup, exp i bindväven. Efter hotstonebehandlingen blev iaf jag väldigt djupt avslappnad.
 
Dels tog det två timmar och var väl spenderade pengar, lovar. Vi pratade och Cecilia undrade vad jag hade för önskemål med min massage som jag skulle få. Så en utrensning av gammal skräp och känslor blev det.
Dels har jag en del krämpor i kroppen, som inpinchment och atros i vänster axel, tennisarmbåge i höger arm och en innflammation i mitt vänstra knä.
Jag lovar, även nu 2 veckor senare känner jag mig piggare och det värker inte lika mkt i kroppen.
 
Om det finns en nackdel som går att ta på med att familjen flyttat ihop är ju att lägenheten är trång, finns lixom ingen plats för min yoga och min kropp saknar det, dagligen....
 
Träningen står lite på paus, vet egentligen inte varför... men känns skönt att få ta det lite lugnt och inte hela tiden stressa iväg. Nu blir jag ju farmor på heltid i 10 dagar från den 26/6 då Föräldrarna åker på semester till Borås och jag blir hemma med trollungen. 3-år är ingen barnlek dygnet runt, för trots och frigöra sitt jag är omtumlande både för barnet och omgivningen...puh.
Men fina dagar kommer att spenderas utomhus, mycket. Bad och sol längtar jag till att ta mitt barnbarn på.
 
 
GLAD SOMMAR önskar jag alla trogna läsare, även om skaran är liten :-)
 
Over and out
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0